DOĞAL AFETLERDE SIĞINACAĞINIZ BİR LİMAN TOSBİQ ÇEKME KARAVAN

rrrr.jpg
Kullanıcılarına içinde yaşamak için gerekli imkanları sunan Tosbiq çekme karavan doğal afetlerde sığınacağınız güvenli bir limandır.

Karavan denilince bireylerin zihninde özgürlük, huzur ve seyahat rotaları akla gelir. Özellikle doğayla iç içe, yemyeşil alanların içerisinde arkadaşlarla keyifli anların tadının çıkartıldığı anlar zihinde çağrışır. Özellikle Tosbiq çekme karavan, kullanıcılarına karavan içinde yaşamak için gerekli ekipmanları sunarak motorlu araçlar tarafından kolay bir şekilde çekilmeyi sağlar. Kullanıcılarına kendi evlerinin konforunu sunarak keyifli bir karavan deneyimi yaşamaları için hizmet verir. Çekme karavan kişilerin özgürce seyahat rotaları oluşturmalarının yanında doğal afet vb. olumsuz durumlarda sığınabilecekleri bir limandır.

Ülkemizde deprem, sel, şiddetli yağış, heyelan vb. doğal afetler yaşanmaktadır. Yaşanan bu olumsuz durumlarda kimi insanlar evinden barkından olurken kimileri de yaşadığı olumsuz deneyimden etkilenerek evine girememektedir. Bu durumda kişiler Tosbiq çekme karavan modellerinden birinde güvenli bir alanda konaklama yapabilir. Doğal afetlerde eviniz olarak güvenli bir şekilde konaklama yapmanızı sağlayabilir.

Güvenli Bir Konaklama Alternatifi

Çekme karavan, kişilerin özgürce seyahat rotaları oluşturmalarını sağlar. Kullanıcılar nerede olursa olsun konforlu, rahat ve keyifli bir deneyim yaşatır. Tosbiq çekme karavan, kullanıcılarına keyifli bir deneyim yaşatmanın yanında güvenli bir konaklama alternatifi yaşatmayı da sunar. Yaşanan deprem, heyelan, sel, aşırı yağış gibi doğal afetler kişilerin olumsuz deneyimler yaşamasını sağlar. Doğal afetler evlerde kalıcı ve geçici hasarlar bırakabilir. Hiç hasar bırakmasa bile aynı olumsuz deneyimi yaşama korkusu kişileri evden uzaklaştırır. Özellikle deprem vb. yaşanan doğal afetlerde kişiler geceyi araba, çadır vb. yerlerde geçirir. Tosbiq çekme karavan bu durumun önüne geçerek kişilerin güvenli bir konaklama deneyimi yaşamasını sağlar.

Doğal afetlerde sığınabileceğiniz bir alan bulmak da oldukça önemlidir. Tosbiq çekme karavanın sizlere sunduğu güvenli konaklama imkanını doğal afetlerde bulduğunuz güvenli alanla birleştirerek kendinizi koruyabilirsiniz. Tosbiq çekme karavan kullanıcılarına Tosbiq 5.25-S, 5.25, Off-Road, 3.30, 3.80 alternatiflerini sunar. Çekme karavanlar; temel özellikleri, teknik donanımı, sıhhi ve elektrik tesisatı ile ön plana çıkarak kaliteli bir hizmet anlayışı ile hareket eder. Karavanların iç ve dış detayları, mutfak ve banyo özellikleri kullanıcılara kaliteli, kullanışlı ve dayanıklı bir karavanda konaklamalarını sağlar. Tosbiq çekme karavan, kullanıcılarına karavanda yaşamlarını sürdürmek için birçok imkan sunmaktadır. Kendilerini evde hissederek konforlu ve güvenli yaşam sürdürmek için ideal adrestir.

Doğal Afet ve Acil Yardım Çantasında Olması Gerekenler

Doğal afet ve acil yardım durumları ansızın ortaya çıkan olumsuz durumlardır. Bu anlara hazırlıksız yakalanmamak gerekir. Acil durum ve doğal afet durumlarına hazırlıklı yakalanarak bu durumlardan en az olumsuzlukla çıkmak hedeflenir. Bunun için doğal afet ve acil yardım çantası oluşturulması gerekir. Sizlere doğal afetlerde sığınacağınız güvenli bir liman sunan Tosbiq çekme karavan içerisinde doğal afet ve acil durum çantası bulundurarak afetlerden hemen sonra gereksinim duyacağınız malzemelere kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Karavan içerisinde kolay ulaşabileceğiniz bir yerde olması gereken bu çanta özenli bir şekilde hazırlanmalıdır. Peki, doğal afet ve acil yardım çantanızda bulunması gerekenler nelerdir?

  • Yüksek kalorili, vitamin içeren ve bozulmayan gıdalar,
  • İklim şartlarına uygun giysiler, çorap, iç çamaşırı vb. giyecekler,
  • Zorunlu deprem poliçesi, kimlik kartları, sigorta vb. içeren önemli belge fotokopileri,
  • Hijyen malzemeleri,
  • Kişi sayısına yetecek miktarda yeterli içme suyu,
  • Kağıt, kalem, düdük, el feneri, yedek piller ve pilli radyoyu içeren malzemeler,
  • En önemlisi de küçük yaralanma ihtimaline karşı ilkyardım çantası bulundurulması gerekir.

Huzurun ve özgürlüğün simgesi olan karavanlarla hem unutamayacağınız seyahat rotaları oluşturabilir hem de doğal afet gibi olumsuz durumlarda sığınacağınız güvenli bir liman olarak kullanabilirsiniz.

Görseller:
rrrr.jpg