Tosbiq Çekme Karavan ile Kendine Yetiş!

07f9dd0517d56d037172.jpg
Bu yazımızda; çekme karavan türü olan Tosbiq ile çıkacağın uçsuz bucaksız maceralarda neler yapabileceğini...

Kendine vakit ayırmayalı ne kadar oldu hiç düşündün mü?

Bitmek bilmeyen projeler, teslim tarihine bin bir fedakârlık ile yetiştirilen ödevler! Peki, kendine ne zaman yetişeceksin?

Günlük hayatın stresi ve temposu asla bitmeyecek. O halde zihninin ve bedeninin çağrılarına kulak vermeli, kendini dinlemelisin.

Hem ne demiş Aristoteles; ‘’ Doğa gençlere kuvvet, yaşlılara hikmet verir.’’ J

İşte tam da bu noktada sana doğaya açılmanı ve kendini keşfetmeni öneriyoruz. Hem de tatlı mı tatlı Tosbiq ile!

Bu yazımızda; çekme karavan türü olan Tosbiq ile çıkacağın uçsuz bucaksız maceralarda neler yapabileceğini, bu eşsiz deneyimin sana katacağı faydaları ve ölümsüzleştireceğin anıları anlatıyor olacağız. Hazırsan başlıyoruuuuz!

Öncelikli Çekme Karavan’ın ne olduğundan bahsedelim. Çekme karavan; motorlu taşıtların ve otomobillerin çeki demirine bağlanarak istediğin yere konumlandırabileceğin bir karavan çeşididir. 750 kg altı konseptinde olan Tosbiq neredeyse tüm motorlu araçlarla rahatlıkla çekilebilir, bu sebeple kamp ve gezi tutkusuyla yanıp tutuşan kullanıcılar için birebirdir!

Şu anda bu sayfada olduğuna göre biliyoruz; senin de en büyük hayallerinden biri karavanla Türkiye’nin her köşesini keşfetmek! Tosbiq ise, bu hayallerini gerçeğe dönüştürmek için çoktan hazır!

Minimal yaşamın detayları sana yüksek haz duygusu sunuyor ve tek bir yere bağımlı kalmak seni geriyor mu? Hiç endişelenme Tosbiq ile evin daima arkanda olacak! Üstelik, bir gün deniz kenarında uyanabilecek diğer gün ise oksijen deposu yemyeşil ormanın içerisinde günü selamlayabileceksin! Ne büyük şans ama J Üstelik işlerini ertelemene hiç gerek yok! Tosbiq’in pozitif enerjisi ve doğanın dingin atmosferinde hiç olmadığın kadar zinde olarak verimli bir çalışma şekli elde edebilirsin!

Yalnız, yola çıkmadan önce; kamp malzemeleri için liste çıkarmayı unutmamalı, kamp çantası hazırlamalısın. Mutlaka bir ilk yardım kiti hazırlamalı, mevsim koşullarını göz önünde bulundurmalısın!

Keyifli melodiler eşliğinde tamamlayabileceğin trekking parkurlarını keşfedebilir hobi fotoğrafçılığın için doğanın bin bir türlü halini ölümsüzleştirebilirsin!

Yazımızın sonuna gelirken kullanışlı bir çekme karavan türü olan Tosbiq’in fiyatını merak ediyorsan, hemen bizimle iletişime geçebilirsin! Hem belki kim bilir, bir sonraki yazımızda bahsedeceğimiz Sakarya’da gidilecek kamp rotalarını Tosbiq’inle keşfedebilirsin!

Görseller:
07f9dd0517d56d037172.jpg