TOSBİQ KARAVAN KEŞFETMENİZ GEREKEN 7 HARİKA KAMP YERİ

777.jpg
Tosbiq çekme karavan ile Türkiye'nin eşsiz ve doğal kamp yerlerini keşfedin. Kendinizle ve sevdiklerinizle birlikte güzel anılar biriktirin.

Tosbiq çekme karavan ile yepyeni yerler görmeye ne dersin? Maceracı ve meraklı kişiliğini ön plana çıkar! İhtiyacınız olan tüm malzemelerle eksiksiz, konforlu ve evinizin rahatlığıyla yapacağınız bir tatile hazır olun. İşte Tosbiq çekme karavan ile keşfedeceğiniz Türkiye’nin nefes alan doğal kamp yerleri:

Altın Kamp, Burhaniye, Balıkesir

Doğal güzelliğiyle birçok insanı kendine çeken ve yaz mevsimi denince ilk akla gelen tatil beldesi. Hem Marmara hem de Ege denizine kıyısı olan bu doğa harikası yer Tosbiq çekme karavan için en iyisi. İstanbul’a olan yakınlığı ile de şehrin kalabalığından kaçmak isteyen binlerce insan için de tabii ki favorilerden. Edremit Körfezi kıyısındaki Ören kasabasında yer alan bu kamp alanında, denize sıfır oluşu ve ağaçların sıklığı ile hem denize girip hem de gölgelerde ferahlayabilirsiniz. Tosbiq çekme karavan ile de asla park sorunu yaşamayacağınız bir kamp yeri. Çünkü sadece yurt içi değil yurt dışından bile gelen, özellikle de Alman kampçıların en çok tercih ettiği bir kamp alanıdır.

Panoroma Campıng, Nevşehir

Muhteşem gün doğumu ve gün batımının yaşandığı bu şehri, yerli ve yabancı herkes hayatlarında en az 1 defa ziyaret etmiştir. Bu bölgenin yüzyıllardan beri köklü ve farklı bir atmosferi var. Varır varmaz bu manevi hissi mutlaka hissedeceksiniz. Kapadokya’da 4 mevsim de ayrı güzel. Bu demek oluyor ki gitmeniz için belli bir mevsimi beklemeniz gerekmiyor. Denizi olmasa da, hiç unutulmayacak bir manzara tatili yapmış oluyorsunuz. Bulunduğu lokasyona göre karavanlar için vadiye bakan en güzel manzarayı bu kamp alanı görüyor. Kapadokya’yı 1 günde gezmek imkansız olduğu için Tosbiq çekme karavan ile bu kamp yerinde konaklama yapıp tatil günlerinizi gönül rahatlığıyla uzatabilirsiniz.

Gargara Doğal Tatil Kampı, Assos

Assos Çanakkale’nin Ayvalık ilçesinde bulunur. Tarihi milattan önce 6. yy’a kadar ulaşır. Eğer tarihe meraklıysanız burada hem deniz tatili yapıp hem de tarihi yerleri gezebilirsiniz. Assos Osmanlı tarihinin de izlerini taşımaktadır. Ulaşım yönünden oldukça kolaydır. Kaz Dağı’nın eteklerinde bulunan bu tatil yeri karavancılar için denize sıfır bir konumda yer alıyor. Güneşin ışıklarıyla göz kamaştıran denizinin berraklığı ile size harika bir tatil imkanı sunuyor. Gargara Doğal Tatil Kampı temizliğe de çok önem veriyor.

Gökçetepe, Keşan, Edirne

Saroz Körfezi kıyısında Gökçetepe Tabiat Parkı’na gelin. Burası İstanbul’a olan yakınlığı ile kalabalık olan bir yer. Karavan kampı için de çok uygun. Manzarası kendine mest edecek kadar güzel. Mavi ile yeşilin harika birleşimi ile sanat eseri edasıyla hem ormanın ferahlığını hem de denizin temizliğini gözler önüne seriyor.

Çamlıhemşin, Rize

Türkiye’nin en yeşil bölgesi Karadeniz’de yer alan Rize dağlık ve engebeli olduğundan buraya Tosbiq Off-Road karavan ile gitmenizi kesinlikle öneririz. Off-Road fonksiyonel yapısı ve maksimum güvenliği ile gittiğiniz yere kadar sorunsuz bir şekilde size eşlik edecektir. Rize size her sabah doğal bir şenlik yaşatır. Tertemiz havası iştahınızı açtığı gibi kendinizi Karadeniz kahvaltıcılarında kuymak yerken bulabilirsiniz. Çayın has yerinde çay içmeden gitmek olmaz tabii ki. Temiz havanın mis gibi kokusu eşliğinde çay içmenin huzurunu yaşayacaksınız. Yalnızca sabahı değil akşamları da ayrı bir güzel. Simsiyah çarşaf gibi çöken gece, yıldızların ışıl ışıl aydınlattığı yaylaları bir masal gibi izlettirir ve siz de karavanınızda huzurlu bir Karadeniz tatili geçirirsiniz. Hatta bu doğal ortamın güzelliğinden dolayı tatiliniz uzayabilir.

Salda Gölü, Burdur

Türkiye’nin Maldivler’i olarak geçen bu doğa harikası yer de kamp yapmaya çok müsaittir. Karavanınızı burada park edip bisikletle de gezebilirsiniz. Size Tuz Gölü’nü de hatırlatacak bir havası vardır Salda’nın. Burada günlük tatil yapıp hemen arkasından en yakın lavanta yaylalarına gidip görsel şölenin keyfini çıkarabilirsiniz. Fotoğraf çekmeyi seviyorsanız bu tatil yeri de sizin için en uygun yerlerden olacaktır.

Evcan Camping, Hisarönü, Marmaris

Karavanla gidilecekler listesine mutlaka eklenmesi gereken bir şehir burası. Henüz keşfedilmemiş koylarıyla, palmiye ağaçlarıyla, antik kentleriyle, doğal güzellikleriyle her sezon yurt dışından da turist akımı olan bu harika yere mest olacaksınız. Marmaris’in güneybatısında yer alan bu yer size en güzel tatillerinizden birini yaşatacak!

Görseller:
777.jpg