Tüm Yönleriyle Tosbiq Çekme Karavan

WhatsApp Image 2022-06-30 at 16.39.43.jpeg
Rotanıza eşlik edecek, konforu ve kalitesiyle zihinlerde iz bırakacak çekme karavan keyfi için Tosbiq hizmet sunar.

Tatil yapmak aslında insanı kendisi ile baş başa bırakmaktır. Ruhunu ve vücudunu aynı süre zarfı içerisinde dinlendirmek istemesidir. Fakat insan içinde bulunduğu şehrin gürültüsünden kaçarken diğer tarafta otellere, pansiyonlara yönelerek başka bir kaosun içinde kendisini buluyor. İşte Tosbiq çekme karavan, sizi bu kaosun içinden alıp doğanın sükuneti içerisine götürüyor. Türkiye’nin güzelliklerini keşfederken ve aynı zamanda evini özleyip uzaklaşmak istemeyenlerin tek adresi çekme karavan oluyor. Tosbiq çekme karavan donanımı ve konforu ile evinizi yanınızda götürme fırsatını kullanıcılarına en güzel haliyle sunuyor. Tosbiq karavan çıktığımız her yolculuğumuzda bizlere eşlik ediyor.

Unutmayın en konforlu tatil planı için gerekli olan bir Tosbiq, bir kitap ve bolca oksijen.

TOSBİQ KARAVANA DAİR HER ŞEY

Çekme karavan insanlar tarafından son zamanların en trend tatil planlarının birer parçası haline geliyor. Özellikle tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs döneminde insanlar tarafından çok fazla rağbet görmüştür. Pandemi süresince insanlar beton binalardan kaçıp doğaya sığınmışlardır. Bunu yaparken Tosbiq karavan olarak taleplere cevap veriyor ve hayallere eşlik ediyoruz.

Tosbiq çekme karavan, kullanıcılarının ihtiyaçlarına ve bütçelerine uygun karavan hizmeti vermektedir. Çekme karavan motorlu taşıtlar aracılığıyla çekilerek kullanılır. Otomobillerinize çeki demiri ile bağlanır ve bu sayede istediğiniz her yere konumlandırabilirsiniz.

Çekme karavanlar 750 kg altı çekme karavan ve 750 kg üstü olmak üzere iki türlü üretilmektedir. Tosbiq çekme karavan türleri; Tosbiq 3-30, Tosbiq 3-80 Trio, Tosbiq 3-80 çekme karavan olarak farklı modellerde hizmet vermektedir. Birbirinden farklı tasarımı ve kalitesiyle her türlü talebe cevap veriyor. 750 kg ağırlığa kadar olan çekme karavan kullanımında ruhsat gerektirmez, vergiye tabi olmaz, araç muayenesine girme mecburiyeti bulunmaz. B sınıfı ehliyet ile kullanılmaktadır. 750 kg altı olan çekme karavanlara O1 sınıfı karavanlar diyoruz. Bu karavanlar O1 Tip onay belgesini bulundurmak zorundadır. Çünkü bu belge ile hem karayolları kullanımını sağlarken hem de başımıza gelebilecek olağan bir durumda (kaza, kayıp, çalıntı) hak iddia etmemiz açısından gereklidir.750 kg altı karavanların içerisinde bulunan ekipmanlar genellikle mobilya, ocak, yatak, masa, tuvalet vb. temel ihtiyaçlardır. Çekme karavanlar için ideal hız sınır 80 km olarak bilinmektedir.

Çekme karavan fiyatları her karavanın kendi özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Karavanın boyutu, malzeme kalitesi, karavanın içerisinde bulundurduğu ekipmana göre fiyat değişiklik gösterir. Karavanın sahip olduğu ağırlığa göre az veya fazla olması bile fiyatlarda farklılık oluşturur. Bütçe ve ihtiyaçlarınıza uygun çekme karavan modellerini öğrenmek ve bilgi almak için TOSBİQ ile iletişime geçebilirsiniz.

TOSBİQ KARAVAN İLE YOL HİKAYENİZİ OLUŞTURUN

Herkes hayatının belli dönemlerinde sevdiklerini yanına alıp, karavanına atlayıp slow bir müzik eşliğinde olduğu gürültünün içinden kaçmak ister. Tosbiq çekme karavan hayallerinizi süsleyen seyahat rotanızı gerçekleştirmek için sizlerin yanında. Güneşin doğuşu güne başlamanın ayak sesidir. Tosbiq karavan, güneşin doğuşunu nerede isterseniz orada izleme imkânı sunar. İster yeşilliğin arasından ister deniz kıyısından. Macera yaşamayı isterken güvenliğinizde göz önünde bulunduruyor ve ne yapacağınıza dair bir şey bilmiyorsanız vakit kaybetmeye hiç gerek yok. Tosbiq çekme karavan hizmet verdiği modelleri ile kullanıcılarına ileri düzey güvenlik önlemleri sunar. Akıllarda oluşabilecek korku, tereddüt ve stres yerini güven ve huzura bırakır. Bunun yanı sıra göz alıcı tasarımı hayallerinize eşlik eder. Yeni rotanızda yol hikayenizi oluştururken Tosbiq karavana uğramayı hayallerinizle tanışmayı unutmayın.

Görseller:
WhatsApp Image 2022-06-30 at 16.39.43.jpeg